Monday, October 15, 2012

END OF PMR ~

Pendapat Anda ? 
Hello , awww ~ rindu at blogg aku ! lama xupdatee lolx . aku nak story nihhh , start now aku sudah bebas dari PMR !!! ALHAMDULILLAH .... selesai jugak exam aku . sakit otak pikiaq time exam , macam nak tercabut otak owwww :o papa pun aku suka sangat . tapi , takud la nak ambil result tahun depan . buat xlulus OML --' teriak tak berlaguu beb ! now aku nak buat cutisummer sendiri :) malaih nak p school . btw , xdak buat papa pun cuma tunggu antaq buku tekx ! k lhaa , malas nak update bebanyak ! Byeee