Thursday, January 10, 2013

SHORT HAIR

Pendapat Anda ? 

DoubleHello ! lama xupdate story kod :/ nyh nak update skit sal akuu , tengok lahh akuu rambot dah pendek --' rindu rmbot lamaa laaa :'( rugi rasa p  ptong rmbot ! time ptong xtrpkir apa ponnn ~ bila dah pndek truih bru trsa ksdihannnnn ~ Rareee :3 btw , aku dah ada teman pilihann yang (y) bagi akuu . dah 35 hari aku b'sama dia walaopon selalu gadohh ;) biasa lahh , percintaan harus luar biasa right ? HAHA ! dah la , sampai sni ja story aku ! walauweyhhh ~

Monday, October 15, 2012

END OF PMR ~

Pendapat Anda ? 
Hello , awww ~ rindu at blogg aku ! lama xupdatee lolx . aku nak story nihhh , start now aku sudah bebas dari PMR !!! ALHAMDULILLAH .... selesai jugak exam aku . sakit otak pikiaq time exam , macam nak tercabut otak owwww :o papa pun aku suka sangat . tapi , takud la nak ambil result tahun depan . buat xlulus OML --' teriak tak berlaguu beb ! now aku nak buat cutisummer sendiri :) malaih nak p school . btw , xdak buat papa pun cuma tunggu antaq buku tekx ! k lhaa , malas nak update bebanyak ! Byeee